Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Cançons per a la Paula

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Ricard Bonmatí Guidonet
Nombre de pàgines: 800

Sinopsi de Cançons per a la Paula:

Columna Edicions recupera la primera trilogia de Blue Jeans, l'autor de més èxit en la literatura juvenil, en una edició nova i actualitzada.

La Paula és una adolescent de gaire ­ bé disset anys que troba l’amor per primera vegada a la xarxa. Després de dos mesos parlant per internet amb l’Àngel, un jove periodista que treballa en una revista de música, decideix que ­ dar amb ell i comprovar si el que sent a través de la pantalla també ho experimen ­ ta en el cara a cara. Però el noi arriba tard i, mentre espera, la Paula coneix l’Àlex, un aspirant a escriptor amb un somriure meravellós. A partir d’aquest moment comença una història d’amors i desamors de la qual seran testimoni «les Sugus», el grup d’amigues de la Paula. Són unes noies despreocupades, alegres i, de vegades, difí ­ cils d’empassar, que ajudaran la protagonista a pren ­ dre decisions importants, aquells dies de març, en un lloc de la ciutat.
Cançons per a la Paula va suposar una fita en la literatura per a joves perquè va ser la primera novel·la que va passar de les xarxes socials al paper.


Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Cançons per a la Paula

Blue Jeans© Carlos Ruiz B.k.

Blue Jeans, pseudònim de Francisco de Paula Fernández, va néixer a Sevilla i va viure fins als divuit anys a Carmona. Llicenciat en Periodisme, és autor de les sèries Cançons per a la Paula (Cançons per a la Paula, Saps que t’estimo? i Fes-me callar amb un petó), El Club dels Incompresos (Bon dia, princesa!, No somriguis que m’enamoro, Puc somiar-te? i Tinc un secret. El diari de la Meri) i Tan Senzill (Tan senzill com tuitejar t’estimo, Tan s...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Cancons_per_a_la_Paula.pdf
Descarregar 2,34 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 26/10/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2145-4 | Codi: 10166526 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: 1 integrada en b/n al final | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Ricard Bonmatí Guidonet

Totes les opinions de Cançons per a la Paula

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir