Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

No somriguis que m'enamoro

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Llucia Ramis
Nombre de pàgines: 496

Sinopsi de No somriguis que m'enamoro:

«Deia un amic meu que les casualitats no existeixen. Que tot està escrit entre els núvols i les estrelles amb tinta invisible. Que les persones es van barrejant a les pàgines de les històries d'altres persones per compartir i protagonitzar un guió que ja està establert. [...] És una manera bonica de parlar del destí. No us sembla?».Fins fa uns mesos formaven el Club dels Incompresos. Cadascun amb la seva personalitat i el seu caràcter, eren els millors amics del món. Però ara, superats els vells problemes, d'altres de nous han separat els seus camins. Amb l'ajuda de noves amistats, ¿aconseguiran recuperar la confiança perduda i tornar a la normalitat?

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de No somriguis que m'enamoro

Blue Jeans© Carlos Ruiz B.k.

Blue Jeans, pseudònim de Francisco de Paula Fernández, va néixer a Sevilla i va viure fins als divuit anys a Carmona. Llicenciat en Periodisme, és autor de les sèries Cançons per a la Paula (Cançons per a la Paula, Saps que t’estimo? i Fes-me callar amb un petó), El Club dels Incompresos (Bon dia, princesa!, No somriguis que m’enamoro, Puc somiar-te? i Tinc un secret. El diari de la Meri) i Tan Senzill (Tan senzill com tuitejar t’estimo, Tan s...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirNo somriguis que m'enamoro

1

La seva trajectòria ha estat reconeguda amb el prestigiós premi Cervantes Chico 2013.

2

La seva adaptació cinematogràfica, El Club dels Incompresos, es va convertir en una de les pel·lícules més taquilleres el Nadal del 2014.

3

Blue Jeans és un dels autors espanyols amb més seguidors a les xarxes socials i un dels autors més llegits, tant a Espanya com a Llatinoamèrica.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/02/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16334-69-8 | Codi: 10133260 | Format: 12,5 x 19 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Llucia Ramis | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de No somriguis que m'enamoro

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir