Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Puc somiar-te?

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 448

Sinopsi de Puc somiar-te?:

Enrere van quedar els mals moments que van fer perillar el futur del CLUB DELS INCOMPRESOS. La Valèria, en Raül, la Maria, en Bruno i l’Ester tornen a estar molt units, gràcies, sobretot, a l’esforç de l’Alba, que s’està guanyant amb escreix el seu lloc al club. Però després de la calma, la tempesta: malentesos, enveges, retrobades inesperades, històries que reneixen, nous personatges i la reaparició d’algú molt especial per a tots ells tornarà a posar la seva amistat en perill. Amors impossibles, passions desbordants, dubtes inconfessables i diversió assegurada!

Puc somiar-te és la tercera i última entrega de la trilogia del Club dels incompresos, uns personatges que ens han acompanyat des de Bon dia, princesa! i No somriguis que m'enamoro i que ja formen part de tots els lectors. 

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Puc somiar-te?

Blue Jeans© Carlos Ruiz B.k.

Blue Jeans, pseudònim de Francisco de Paula Fernández, va néixer a Sevilla i va viure fins als divuit anys a Carmona. Llicenciat en Periodisme, és autor de les sèries Cançons per a la Paula (Cançons per a la Paula, Saps que t’estimo? i Fes-me callar amb un petó), El Club dels Incompresos (Bon dia, princesa!, No somriguis que m’enamoro, Puc somiar-te? i Tinc un secret. El diari de la Meri) i Tan Senzill (Tan senzill com tuitejar t’estimo, Tan s...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirPuc somiar-te?

1

Blue Jeans és un dels autors espanyols amb més seguidors a les xarxes socials i un dels més llegits, tant a Espanya com a Llatinoamèrica.

2

La seva adaptació cinematogràfica, El Club dels Incompresos, es va convertir en una de les pel·lícules més taquilleres el Nadal del 2014.

3

La seva trajectòria ha estat reconeguda amb el prestigiós premi Cervantes Chico 2013.

Coneix-ne més sobre Puc somiar-te?

Amors impossibles, passions desbordants, dubtes inconfessables i diversió assegurada!

«-- AIXO ES... UN ATRAPASOMNIS?
-- SI. EL VAIG COMPRAR QUAN ERA PETITA.
I NO M’HA ANAT PAS MALAMENT. ESTAR AMB TU
ES UN MIRACLE... I UN SOMNI. EL MEU SOMNI ES
VA FER REALITAT, AMOR MEU».

Enllaços relacionats

Primers capítols

Fitxa tècnica

Data de publicació: 06/04/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16334-99-5 | Codi: 10137476 | Format: 12,5 x 19 cm. | Tinta: Integradas en b/n al principio del libro | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Núria Parés Sellarès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Puc somiar-te?

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir