Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Bon dia, princesa!

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Llucia Ramis
Nombre de pàgines: 544

Sinopsi de Bon dia, princesa!:

«Ningú no els entenia. Ningú no els respectava ni els estimava, fins que van anar ajuntant-se els uns amb els altres pel camí». Es van conèixer fa dos anys, quan més es necessitaven, i van formar el Club dels Incompresos. Però sembla que alguna cosa ha canviat, ara, i ja no saben si poden comptar els uns amb els altres.La Valèria no sap si, deixant-se endur pels seus sentiments, pot trair la seva millor amiga; en Bruno escriu cartes d'amor sense èxit; la Maria és l'aneguet lleig que busca el seu lloc; l'Elisabet no està acostumada a un no com a resposta; en Raül no vol equivocar-se una altra vegada, i a l'Ester li agradaria cridar el seu amor als quatre vents.Amors desbordants, dubtes existencials, secrets inconfessables i molta, molta diversió.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Bon dia, princesa!

Blue Jeans© Carlos Ruiz B.k.

Blue Jeans, pseudònim de Francisco de Paula Fernández, va néixer a Sevilla i va viure fins als divuit anys a Carmona. Llicenciat en Periodisme, és autor de les sèries Cançons per a la Paula (Cançons per a la Paula, Saps que t’estimo? i Fes-me callar amb un petó), El Club dels Incompresos (Bon dia, princesa!, No somriguis que m’enamoro, Puc somiar-te? i Tinc un secret. El diari de la Meri) i Tan Senzill (Tan senzill com tuitejar t’estimo, Tan s...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirBon dia, princesa!

1

Blue Jeans és un dels autors espanyols amb més seguidors a les xarxes socials i un dels autors més llegits, tant a Espanya com a Llatinoamèrica.

2

La seva adaptació cinematogràfica, El Club dels Incompresos, es va convertir en una de les pel·lícules més taquilleres el Nadal del 2014.

3

La seva trajectòria ha estat reconeguda amb el prestigiós premi Cervantes Chico 2013.

Coneix-ne més sobre Bon dia, princesa!

L'èxit de vendes del Club dels Incompresos. Una novel·la sobre l'amor i l'amistat.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/02/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-679-7 | Codi: 10030230 | Format: 12,5 x 19 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Llucia Ramis | Sentit de lectura: Occidental

Blog

Bon dia, princesa, de Blue Jeans

En Rubén s’ha llegit el Bon dia, princesa, de Blue Jeans (Francisco de Paula). Aquí teniu la ressenya de l’últim llibre de l’anomenat “Federico Moccia espanyol”.

Sota el pseudònim de Blue Jeans, trobem l’escriptor sevillà Francisco de Paula Fernández, un escriptor jove que es va donar a conèixer gràcies a Internet i a les xarxes socials amb l’obra Cançons per a Paula. Va ser dels primers llibres que van passar d’Internet al llibre físic publicat.

La referència del títol és la frase que li diu el protagonista de la pel·lícula La vida és bella (Roberto Benigni, 1997) a la seva esposa, la pel·lícula favorita d’un dels protagonistes.

Amor i amistat, són els trets característics d’aquesta novel·la. Una colla d’amics entre els setze i els disset anys: la Valèria, l’Elisabet, el Bruno, l’Ester, la Maria i el Raül formen la Colla dels Incompresos, ja que consideren que no formen part dels grups que han anat formant els altres companys de l’institut.

La història comença quan l’Eli i la Valèria es preparen per anar a una festa i l’Eli li confessa a la seva amiga que li agrada un dels membres del club, el Raül. Casualment, la Valèria també està enamorada del Raül. D’aquesta manera començaran els mal entesos i l’embolic amorós.

La novel·la és molt distreta i de lectura molt amena. L’estil de Blue Jeans ha madurat, ja que Bon dia, princesa està pensat per ser editat en format de paper, ja que a la seva anterior obra es notava que volia donar-se a conèixer i que un editor es fixés en ell.

L’obra es completament contemporània, plena de referències actuals, amb títols de llibres, sèries i moltes cançons que actualment sonen a les emissores de ràdio musicals.

Particularment, us he d’avisar que vigileu on llegiu ja que, com que és de lectura molt amena i enganxa molt, diguem que m’he passat moltes vegades de parada de metro.

Bon dia, princesa és, sobretot, una bona lectura d’estiu, ja que té un final sorprenent i deixa entreveure que hi haurà una altra novel·la.

Al Nosaltres estarem atents a les pròximes entregues que faci en Francisco de Paula!

Totes les opinions de Bon dia, princesa!

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir