Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Totes les estacions de França

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 128

Sinopsi de Totes les estacions de França:

Amb l’atmosfera tensa d’un thriller i una bona dosi d’ironia, Oriol Ponsatí-Murlà ha compost una primera obra estimulant i enginyosa.

«Troben vint quilos d’or en un tren regional al sud de París i ningú els ha reclamat». Un escriptor real i un altre de fictici llegeixen aquesta notícia al diari i pensen que aquest seria un bon tema per a una novel·la. Com ha pogut arribat una maleta carregada d’or en un tren? Qui se la pot haver descuidat? O potser algú l’ha abandonat expressament? En quines circumstàncies? Per quins motius?

Tots aquests interrogants generen una combinatòria infinita de possibilitats narratives que són explorades i explotades a Totes les estacions de França, un brillant joc literari que encreua diversos temps, enfocaments i personatges a la recerca d’una novel·la total o qui sap si d’una antinovel·la. 

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Totes les estacions de França

Oriol Ponsatí-Murlà (Figueres, 1978). Doctor en filosofia, editor, traductor, rapsode i antipianista. Professor associat de filosofia antiga a la Universitat de Girona i director d’Edicions de la Ela Geminada. Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació com El Punt, El País, La Vanguardia o el diari Ara.Ha traduït al català obres de Denis Diderot, Gianni Vattimo o Igor Stravinski. No ha fet ni té previst de fer cap màster.

... Llegir-ne més

Enllaços relacionats

Primers capítols

Fitxa tècnica

Data de publicació: 21/01/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-935-4 | Codi: 10038903 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Totes les opinions de Totes les estacions de França

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir