Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

El secret de les fades dels núvols

Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Tea Stilton
Traductor: M. Dolors Ventós Navés
Nombre de pàgines: 384

Sinopsi de El secret de les fades dels núvols:

Les Tea Sisters viatgen fi ns al Món de Nuvolària per salvar els núvols que han desaparegut. Després de mil i una peripècies, les Tea Sisters podran retornar l’harmonia a aquest regne? Onzè títol de la sèrie fantàstica d’èxit de les Princeses del Regne de la Fantasia!

Les Tea Sisters acaben de començar les vacances quan reben una trucada del Departament de les Set Roses: les Fades Teixidores han deixat de teixir núvols i el Món de Nuvolària corre perill. En companyia de Tea Stilton i Will Misteri, les cinc amigues emprenen el viatge cap a l’Everest. Segons una antiga llegenda, allà dalt hi ha el passatge d’accés a Nuvolària. D’aquesta manera comença una aventura increïble en un món fantàstic i meravellós, poblat de fades bellíssimes, elfs, unicorns i molts altres éssers lleugers com els núvols.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre la autora de El secret de les fades dels núvols

Tea Stilton, és periodista i es va llicenciar en la prestigiosa universitat de Ratford, situada a l'Illa de les Balenes, al nord de l'Illa dels Ratolins. És intel·ligent, decidida, valenta i fascinant. És l'enviada especial de L'Eco del Rosegador, el famós diari dirigit pel seu germà, Geronimo Stilton. 
Sempre està disposada a emprendre viatges plens d'aventures d'on torna amb articles i fotografies sensacionals. Tea s'ha fet molt amiga de cinc...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
El_secret_de_les_fades_dels_nuvols.pdf
Descarregar 3,64 M
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/11/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16519-21-7 | Codi: 10130070 | Format: 14,3 x 18,6 cm. | Tinta: Integradas y aparte a color | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Tea Stilton | Traductor: M. Dolors Ventós Navés

Totes les opinions de El secret de les fades dels núvols

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir