Grup62

Preguntes freqüents

Des d’aquí volem respondre tots aquells dubtes sobre els diferents processos de Grup62 com registre, descarta, etc. Recorda que treballem contínuament en la millora de la nostra pàgina, fent sempre els nostres continguts tan clars i senzills com sigui possible.

Tens un original i t'interessa saber si es podria publicar a Grup62?

Envia'ns el teu original per correu electrònic a original@grup62.com o per correu postal a:
Grup62
Avda. Diagonal 662-664  
08034 Barcelona 

Què és Grup62.cat?

Què és Grup62.cat?

Grup62.cat és un nou portal a Internet que permet l’accés a tot un univers literari. Té com a finalitat ser un punt de trobada entre autors i lectors en què la teva participació és una peça molt important. El catàleg de llibres de Grup62.cat organitza per temàtiques els títols publicats per les editorials de Grup 62.

 

Quins beneficis rebo en enregistrar-me a Grup62.cat?

Estar enregistrat té una àmplia oferta de beneficis, com ara aquests:

-          Comentar i votar els llibres

-          Accedir a les alarmes d’autors

-          Participar en fòrums, blogs i trobades amb autors

-          Rebre les newsletters amb totes les novetats

 

Com puc modificar les meves dades de Grup62.cat?

Si estàs enregistrat a Grup62.cat en tot moment pots accedir a ampliar i/o modificar les teves dades de contacte. Només t’has de validar amb el teu correu electrònic i la teva contrasenya. Quan tinguis la validació activa, fes clic a l’apartat de la barra de navegació superior anomenat “Les meves dades”. Un cop ampliades i/o modificades les teves dades, fes clic a “Enviar”.

 

Com puc modificar el nombre de newsletters que rebo?

Si estàs enregistrat a Grup62.cat en tot moment pots accedir a ampliar i/o modificar el nombre de newsletters de Grup62.cat que reps. Només t’has de validar amb el teu correu electrònic i la teva contrasenya. Quan tinguis la validació activa, fes clic a l’apartat de la barra de navegació superior anomenat “Les meves dades”. Un cop ampliada i/o modificada la selecció de newsletters que vols rebre, fes clic a “Enviar”.

 

Com em puc donar de baixa de Grup62.cat?

Per donar-se de baixa de Grup62.cat només t’has de validar amb el teu correu electrònic i la teva contrasenya. Un cop tinguis la validació activa, fes clic a l’apartat de la barra de navegació superior anomenat “Les meves dades”. A la pàgina de “Les meves dades” adreça’t a l’apartat “Baixes de Grup62.cat”, selecciona l’opció de baixa i fes clic a “Enviar”.