Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Mala gent

Un viatge per la ment criminal en 12 casos reals
Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Terror
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Judith Raigal Aran
Nombre de pàgines: 240

Sinopsi de Mala gent:

Un viatge per la ment criminal en 12 casos reals.

Un viatge per la ment criminal en 12 casos reals.

La crònica negra és un retrat de la nostra societat a través dels successos que la fan estremir. Hi conflueixen les nostres pors i les nostres passions, el millor i el pitjor de cadascú, les nostres grandeses i les nostres misèries. Però per què sentim aquesta atracció per saber el detall de les tragèdies humanes? Perquè són el reflex d’una realitat que no veiem tan llunyana i, encara que ens faci sentir incòmodes, en el fons també ens hi reconeixem.

Pere Cullell i Enrique Figueredo han reunit alguns dels casos més torbadors i inquietants de la història recent del crim al famós pòdcast Dossier negro de La Vanguardia, amb més d’un milió d’escoltes el primer any. A Mala gent presentem la millor selecció d’aquests crims, redactats especialment per ser llegits amb el cor encongit.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre els autors de Mala gent

© Albert Casanovas

Pere Cullell Viñolas (1962). Periodista, ha treballat en premsa, ràdio i televisió. Va presentar a TV3 la sèrie documental La zona fosca i és autor de diversos llibres d’investigació, entre altres L’oasi català i El 23-F a Catalunya, amb Andreu Farràs. És subdirector de La porteria a Betevé.

Llegir-ne més
© Albert Casanovas

Enrique Figueredo Navarro (1968). Periodista, actualment enquadrat a la secció de Fidelització de La Vanguardia. Publica, a més, temes de seguretat i defensa. Ha treballat a El Mundo i a Antena 3 Radio. El seu últim llibre és A la velocidad del hachís (2021), sobre el tràfic de drogues a l’estret de Gibraltar. Cullell i Figueredo van creuar les seves trajectòries a la secció «Crònica negra» a El món a RAC1, van publicar el llibre Cròniques neg...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Mala_gent.pdf
Descarregar 2,36 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/03/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3025-8 | Codi: 10318766 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Judith Raigal Aran

Totes les opinions de Mala gent

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir