Grup62
Cómic
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Minitwins 2. En Zappa està en perill!

| Il·lustradora: Cuchu

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil | De 6 a 8 anys
Col·lecció: Primers lectors
Nombre de pàgines: 80

Sinopsi de Minitwins 2. En Zappa està en perill!:

Converteix-te en un guardià de la natura!

Una nova aventura dels bessons més bestials. 

La Lila i en Tom, dos bessons molt especials, un dia mengen una herba misteriosa que els fa petits com ratolins. A partir d'aleshores poden parlar amb els animals del bosc i viure aventures increïbles.

Ara que els Minitwins ja saben com fer-se petits i tornar a ser grans, les formigues els avisen que en Zappa, el ratolí de camp, s'ha ficat en un bon embolic. Com que és tan llaminer, s'ha acostat massa a una trampa i ha caigut a dins. L'han de salvar! Tots els animals s'uneixen per ajudar-lo, però les coses seran més complicades del que sembla i els caldrà una ajuda extra per sortir-se'n.

Amb lletra MAJÚSCULA per aprendre a llegir!

***

- Històries autoconclusives, il·lustracions en color, barreja de còmic i llibre il·lustrat, textos breus, lletra majúscula i humor, el món dels animals: són tots els elements que donen rellevància a Minitwins. 

Elisenda Roca i Cuchu són molt conegudes arreu de l'estat espanyol, totes dues amb una trajectòria consolidada en el món del llibre infantil. 

Cómic
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Minitwins 2. En Zappa està en perill!

© ©Francesc Melción

Elisenda Roca (Barcelona, 1963) Es periodista, escriptora i directora teatral. Ha dirigit, produït i presentat programes de ràdio i televisió. En l’actualitat col·labora a la revista Descobrir, Gente Despierta de RNE i El Món a RAC 1. La darrera obra teatral que ha dirigit és 73 raons per deixar-te de Guillem Clua i Jordi Cornudella. Ha publicat vuit contes per a nens, un àlbum il·lustrat per Guridi, dues novel·les per a joves, dos àlbums pop ...

Llegir-ne més
Vídeos de Minitwins 2. En Zappa està en perill!
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirMinitwins 2. En Zappa està en perill!

1

Històries autoconclusives, il·lustracions en color, barreja de còmic i llibre il·lustrat, textos breus, lletra majúscula i humor, el món dels animals: són tots els elements que donen rellevància a la sèrie.

2

Elisenda Roca i Cuchu són molt conegudes arreu de l'estat espanyol, totes dues amb una trajectòria consolidada en el món del llibre infantil.

3

Grans similituds amb la sèrie Bitmax & Co, que ha venut més de 100.000 exemplars entre castellà i català. 

Fitxa tècnica

Data de publicació: 30/08/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-614-4 | Codi: 10328033 | Format: 15 x 21 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Primers lectors | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Minitwins 2. En Zappa està en perill!

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir