Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
Planeta de Libros
Sal de vainilla
una saborosa novel·la sobre les segones oportunitats
El vull L’he llegit

Sal de vainilla

una saborosa novel·la sobre les segones oportunitats
Editorial: Editorial Planeta
Col·lecció: Ramon Llull
Número de pàgines: 352
Format únic
La primera novel·la d'Ada Parellada
Sinopsi de Sal de vainilla:
L'Àlex és un cuinar amb talent, brusc i excèntric.L'Annette és una jove canadenca, dolça i sense experiència però amb mil idees sota el braç.L'Àlex i l'Annette, dos cors trencats que trobaran entre els fogons el condiment de la seva pròpia felicitat.Àcida, fresca i enginyosa, però també tendra i enigmàtica, per les pàgines de Sal de vainilla hi sobrevola un misteri i una passió continguda, però també un amor incondicional per la cuina. 
El vull L’he llegit
Format únic
NOVEL·LA CONTEMPORÀNIA
NOVEL·LA CONTEMPORÀNIA
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Sobre l'autor de Sal de vainilla

© Nica Faz

Sobre l'autor de Sal de vainilla

Ada Parellada pertany a la setena generació d’una família de restauradors de Granollers. Amb vint-i-cinc anys va obrir el seu propi restaurant, Semproniana, a Barcelona. Assessora restaurants i menjadors escolars i treballa al costat de la indústria alimentària desenvolupant productes. A part de la seva feina quotidiana al restaurant, ha escrit diversos llibres de cuina i també una novel·la, Sal de vainilla. La seva gran fita actual és la llui...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/04/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9708-239-6 | Codi: 383147 | Format: 15,1 x 23 cm. | Presentació: Rústega amb solapes | Col·lecció: Ramon Llull

Totes les opinions de Sal de vainilla

Aquest llibre té 0 Comentaris, sigues el primer a comentar!
Deixa el teu comentari