Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Tocats del bolet

Editorial: Pòrtic Edicions
Temàtica: Cuina | Receptes
Col·lecció: CUINA
Nombre de pàgines: 72

Sinopsi de Tocats del bolet:

Una vintena de receptes de plats cuinats amb bolets escrits per una cuinera jove i imaginativa.
Una vintena de receptes de plats cuinats amb bolets escrits per una cuinera jove i imaginativa.
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Tocats del bolet

© Nica Faz

Ada Parellada pertany a la setena generació d’una família de restauradors de Granollers. Amb vint-i-cinc anys va obrir el seu propi restaurant, Semproniana, a Barcelona. Assessora restaurants i menjadors escolars i treballa al costat de la indústria alimentària desenvolupant productes. A part de la seva feina quotidiana al restaurant, ha escrit diversos llibres de cuina i també una novel·la, Sal de vainilla. La seva gran fita actual és la llui...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/07/2004 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7306-501-6 | Codi: 10024613 | Format: 13,5 x 17,5 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: CUINA

Totes les opinions de Tocats del bolet

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir