Fem servir cookies pròpies i de tercers per recopilar informació estadística de l’ús de la nostra pàgina web www.grup62.cat i mostrar a l’Usuari la publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si l’Usuari continua navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
Planeta de Libros
  1. Grup62.cat
  2. /
  3. Cuina
  4. /
  5. Receptes
  6. /
  7. Tocats del bolet
Tocats del bolet

Tocats del bolet

Editorial: Editorial Pòrtic
Temàtica:
Col·lecció: CUINA
Número de pàgines: 72
Format únic
Una vintena de receptes de plats cuinats amb bolets escrits per una cuinera jove i imaginativa.
Sinopsi de Tocats del bolet:
Una vintena de receptes de plats cuinats amb bolets escrits per una cuinera jove i imaginativa.

Sobre l'autor de Tocats del bolet

© Nica Faz

Sobre l'autor de Tocats del bolet

Ada Parellada pertany a la setena generació d’una família de restauradors de Granollers. Amb vint-i-cinc anys va obrir el seu propi restaurant, Semproniana, a Barcelona. Assessora restaurants i menjadors escolars i treballa al costat de la indústria alimentària desenvolupant productes. A part de la seva feina quotidiana al restaurant, ha escrit diversos llibres de cuina i també una novel·la, Sal de vainilla. La seva gran fita actual és la llui...

Llegir-ne més

Altres llibres de Cuina

Fitxa tècnica

Data de publicació: | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7306-501-6 | Codi: 10024613 | Format: 13,5 x 17,5 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: CUINA

Totes les opinions de Tocats del bolet

Aquest llibre té 0 Comentaris, sigues el primer a comentar!
Deixa el teu comentari