Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Tan senzill com estar amb tu

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 560

Sinopsi de Tan senzill com estar amb tu:

Gaudeix! Viu! Estima! No et perdis el final de la Trilogia Tan senzill

Els nois del passadís 1B acaben de tornar de les vacances de Setmana Santa per afrontar el final del seu primer any universitari. No hi són tots els que van començar: en Manu fa més de dos mesos que no apareix per la residència Benjamin Franklin. El malagueny li ha dit a l’Iria que tornaria, però no ha complert la seva paraula.

Aquests últims mesos de curs prometen ser molt agitats. L’Óscar i l’Ainhoa semblen de nou amics, encara que un d’ells necessiti més; en Julen ha trobat l’amor, com en Toni, a qui l’Isa menja Pizza planteja un repte impossible perquè sigui la seva nòvia.

A més, l’habitació 1155 té nova inquilina. L’extremenya Silvia es passa les hores entregada a la seva carrera, arquitectura, però amaga un secret que acaba explicant a en David. Sorgirà alguna cosa entre ells? A l’Elena no li fa gaire gràcia perquè, després que la seva germana tallés amb el sevillà, es replanteja els sentiments cap a ell dia rere dia.

Amb TAN SENZILL COM ESTAR AMB TU acaba la història. No obstant això, els constants girs i sorpreses que contenen les seves pàgines et mantindran alerta fins a l’últim capítol.



Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Tan senzill com estar amb tu

Blue Jeans© Carlos Ruiz B.k.

Blue Jeans, pseudònim de Francisco de Paula Fernández, va néixer a Sevilla i va viure fins als divuit anys a Carmona. Llicenciat en Periodisme, és autor de les sèries Cançons per a la Paula (Cançons per a la Paula, Saps que t’estimo? i Fes-me callar amb un petó), El Club dels Incompresos (Bon dia, princesa!, No somriguis que m’enamoro, Puc somiar-te? i Tinc un secret. El diari de la Meri) i Tan Senzill (Tan senzill com tuitejar t’estimo, Tan s...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Tan_senzill_com_estar_amb_tu.pdf
Descarregar 754,89 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/04/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2231-4 | Codi: 10177430 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Núria Parés Sellarès

Totes les opinions de Tan senzill com estar amb tu

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir