Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

La Helen no pot dormir

Marian Keyes

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 608

Sinopsi de La Helen no pot dormir:

La Helen Walsh és la perfecta heroïna dels nostres temps
"Volia que l'Artie pogués venir a casa meva sempre que li vingués de gust. Però aquesta possibilitat s'havia esfumat, s'havia esfumat per sempre. No hi havia manera que ell i jo poguéssim dormir junts a casa dels pares, que de fet seria mantenir relacions sexuals mentre ells eren a l'habitació del davant! Seria massa incòmode. No funcionaria. Maleïts vents de canvi, els odiava per haver bufat i haver-ho capgirat tot".Als trenta-quatre anys , la vida de la Helen Walsh s'ensorra: ha de tornar a casa dels pares perquè no pot pagar la hipoteca, la seva feina com a investigadora privada s'ha esgotat i el seu estimat xicot insisteix a portar-se bé amb la seva exdona. I tot d'una, reapareix el seu perillós i sexi ex, en Jay Parker, per fer-li un encàrrec que no pot refusar: en Wayne Diffney, un dels quatre components de la banda musical masculina més famosa de tot Irlanda, ha desaparegut una setmana abans del primer concert de la nova gira. Immersa en un món de grans mansions i d'egos gegants, on tothom té alguna cosa a amagar, serà capaç la Helen de resoldre el cas i de tornar a engegar la seva carrera professional? Aconseguirà en Jay tornar a entrar en la seva vida?
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/04/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1622-1 | Codi: 383233 | Format: 23 x 15 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Blog

La Helen no pot dormir, de Marian Keyes

Ostres! Jo tampoc podia dormir! Com a mínim fins que no em vaig cruspir la novel·la de la Marian Keyes sencera!

La Helen és la petita de cinc germanes. I totes estan sonades! La pobra Helen surt d’una depressió per caure en una altra. La seva màxima il·lusió és morir-se d’una vegada i posa tota la voluntat del món en provocar una trencadissa… però no ho aconsegueix de cap de les maneres! I no serà per falta de ganes!

Si no fos perquè és dramàtic, faria riure de debò. El cas és que et fan riure, vulguis o no, els mitjans que utilitza per posar fi a la seva vida… però quan la cosa és que no, és que no!

El cas és que un bon dia li reapareix un ex demanant-li que trobi una estrella del rock que ha desaparegut. És així com la Helen recupera la seva feina de detectiu privat i es posa mans l’obra.

La seva feina li agrada, és bastant bona fent el que fa, i a més l’ajuda a treure’s del cap els seus instints suïcides.

Quan comença a esbrinar per aquí i allà, per tal de descobrir on s’amaga l’estrella del rock, es troba amb un munt de sorpreses i situacions inesperades.

Mentrestant, la Helen es queda sense casa, gairebé perd el xicot, s’atipa de pastilles per dormir i ansiolítics, i fa una dieta fabulosa a base de cereals i coca-cola light. Com voleu que la pobra Helen pugui dormir amb un pla de vida tan esgarrifós?!

És una novel·la enginyosa, molt entretinguda i, sobretot, amb molt de sentit de l’humor. A mi, La Helen no pot dormir m’ha fet passar una bona estona. I dic estona perquè la veritat és que es llegeix amb tanta avidesa que dura molt poquet!

Nosaltres, toca divertir-se!!

Totes les opinions de La Helen no pot dormir

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir