Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Una societat assetjada

Barcelona, 1713-1714
Nombre de pàgines: 992

Sinopsi de Una societat assetjada:

Una visió única i perfectament documentada dels protagonistes reals del setge de Barcelona

Una societat assetjada: Barcelona 1713-1714 ofereix una visió única dels 414 dies de setge a Barcelona durant la Guerra de Successió. A partir, sobretot, dels documents notarials de l’època, Albert Garcia Espuche dóna a conèixer més de 400 històries reals de persones que es casaven, compraven cases, feien testament i intentaven resoldre els conflictes quotidians sota les bombes. Aquest llibre ens mostra els fets tal com els va recollir la bona pràctica dels notaris barcelonins de l’època i dóna fe d’escenes il·lustratives, curioses i sovint increïbles, alhora que fa certa l’afirmació que la realitat supera la ficció. El llibre és un document imprescindible per entendre, més enllà de grans esdeveniments polítics i bèl·lics, la societat barcelonina sota el setge.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Una societat assetjada

Albert Garcia Espuche (Barcelona, 1951) és historiador. Fa més de trenta anys que estudia la Barcelona dels segles XIV a XVIII. Ha publicat magnífiques obres sobre aquest tema, entre les quals destaca La ciutat del Born. Economia i vida quotidiana a Barcelona (2009), obra per la qual va rebre el Premi Nacional de Cultura. Impulsor i primer director del Born Centre Cultural, l’autor ha rebut diverses vegades el Premi Ciutat de Barcelona.

... Llegir-ne més

Altres llibres de Albert Garcia Espuche

Enllaços relacionats

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/03/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-938-5 | Codi: 10039964 | Format: 24 x 16,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: BIBLIOTECA UNIVERSAL EMPURIES

Totes les opinions de Una societat assetjada

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir