Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

La Cancellera

La gran odissea d'Angela Merkel
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Cristina Sala Pujol
Nombre de pàgines: 456

Sinopsi de La Cancellera:

La biografia definitiva de la cancellera alemanya Angela Merkel, que detalla l'impressionant ascens i la brillantor política de la dona més poderosa i esquiva del món.

La Cancellera és alhora una biografia política i una història humana íntima d’una outsider total –química de formació i investigadora, filla d’un pastor protestant, criada a l’Alemanya Oriental controlada pels soviètics i dona– que es va convertir en la líder no oficial d’Occident.

Kati Marton, biògrafa política de renom, es va proposar investigar el misteri de com Angela Merkel havia aconseguit superar tots aquests hàndicaps i desenvolupar una carrera política tan brillant. I va trobar la resposta en el geni polític de Merkel: la predisposició a parlar amb els adversaris més que a superar-los, l’habilitat per negociar sense comprometre mai el que era essencial per a ella, l’astúcia per incorporar els rivals polítics al seu gabinet, la humilitat per permetre que altres s’emportin els mèrits per les coses fetes en tàndem, la saviesa per mantenir-se allunyada dels mitjans de comunicació i fora de Twitter i la visió d’aprofitar les crisis per adoptar canvis estratègics.

Aquest retrat captivador mostra una dona que ha sobreviscut a reptes extraordinaris, que s’ha enfrontat amb intel·ligència a homes com Putin o Trump i que ha tingut la capacitat de tirar endavant relacions sorprenentment complicades amb aliats com Obama i Macron. Una biografia que posa de manifest que Angela Merkel ha estat una líder excepcional i és una de les dones més extraordinàries dels nostres temps.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de La Cancellera

© Billy Bustamante

Kati Marton és l’autora supervendes de The New York Times de nou llibres. Excorresponsal guardonada per NPR (National Public Radio) i ABC News, ha compaginat la vida com a escriptora amb activitats de promoció dels drets humans. Marton, que de petita va ser refugiada, forma part de la junta directiva del Comitè Internacional de Rescat, l’Acadèmia Americana de Berlín i la Universitat Centreeuropea. A més, ha estat presidenta del Comitè per a la...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
La_Cancellera.pdf
Descarregar 936,79 K
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 19/01/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2858-3 | Codi: 10289954 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integradas en b/n + aparte a color y b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Cristina Sala Pujol | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La Cancellera

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir