Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
No t'ho perdis...
No t'ho perdis...
Grup62.cat > Autors > Andrea Camilleri

Andrea Camilleri

Porto Empedocle, 1925

Andrea Camilleri, director teatral i guionista, va néixer a Sicília el 1925 i es va iniciar en el món literari amb muntatges d’obres de Pirandello, Ionesco, T. S. Elliot i Beckett, a més de produccions policíaques per a la televisió. És autor de nombrosos llibres, tot i que l’èxit li ha arribat de la mà de la sèrie de novel·les que tenen com a protagonista el comissari Montalbano. L’estructura policíaca d’aquestes històries és més aviat un pretext de l’autor per oferir-nos, amb un vocabulari molt ric en dialectalismes, un retrat ben viu de la societat italiana. Els títols del «cicle Montalbano» inclouen La forma de l’aigua, El gos de terracota, El lladre de pastissets, La veu del violí, L’excursió a Tíndari, Un gir decisiu, La paciència de l’aranya, La lluna de paper, Foguerada d’agost, Les ales de l’esfinx, La pista de sorra, El camp del terrissaire, L’edat del dubte, La dansa de la gavina, El joc de pistes, El somirure de l’Angelica i El joc dels miralls entre d’altres, tots publicats en català per Edicions 62.

Compartir:
Facebook Twitter Delicious Digg Google Meneame
Emporta't aquest enllaç:

Bibliografia a Grup62.cat 

Títols disponibles a Grup62.cat

Una veu de nit - 06/04/2016 - Edicions 62
El cas Santamaria - 03/02/2016 - Edicions 62
Una escletxa de llum - 03/02/2016 - labutxaca
Les ales de l'esfinx - 07/01/2016 - labutxaca
Un dissabte amb els amics - 10/06/2015 - labutxaca
Una escletxa de llum - 08/04/2015 - Edicions 62
El joc dels miralls - 14/01/2015 - labutxaca
La dansa de la gavina - 07/01/2015 - labutxaca
Un dissabte, amb els amics - 03/07/2014 - Edicions 62
El somriure de l'Angelica - 05/06/2014 - labutxaca
El joc dels miralls - 03/04/2014 - Edicions 62
El joc de pistes - 04/03/2014 - labutxaca
El somriure de l'Angelica - 20/06/2013 - Edicions 62
L'edat del dubte - 04/06/2013 - labutxaca
El joc de pistes - 04/04/2013 - Edicions 62
La dansa de la gavina - 08/11/2012 - Edicions 62
L'edat del dubte - 07/06/2012 - Edicions 62
El camp del terrissaire - 20/03/2012 - labutxaca
Amb l'aigua al coll - 06/10/2011 - Edicions 62
Amb l'aigua al coll - 06/10/2011 - Edicions 62
El vestit gris - 21/06/2011 - Edicions 62
La pista de sorra - 08/03/2011 - labutxaca
Foguerada d'agost - 02/03/2010 - labutxaca
La forma de l'aigua - 25/02/2010 - Edicions 62
La forma de l'aigua - 25/02/2010 - Edicions 62
La paciència de l'aranya - 02/07/2009 - labutxaca
Les ales de l'esfinx - 01/06/2009 - Edicions 62
No sabeu pas. - 01/11/2008 - Edicions 62
La pensió Eva - 12/02/2008 - Edicions 62
La lluna de paper - 20/09/2007 - Edicions 62
La lluna de paper - 20/09/2007 - Edicions 62
Sense títol - 22/03/2007 - Edicions 62
Sense títol - 22/03/2007 - Edicions 62
El primer cas d'en Montalbano - 03/11/2006 - Edicions 62
El primer cas d'en Montalbano - 03/11/2006 - Edicions 62
La paciència de l'aranya - 10/03/2006 - Edicions 62
La presa de Macallè - 01/11/2005 - Edicions 62
L'olor de la nit - 01/04/2003 - Edicions 62
La forma de l'aigua - 01/05/2002 - Edicions 62
Un fil de fum - 01/05/2001 - Edicions 62
L'excursió a Tíndari - 09/04/2001 - Edicions 62
L'estació de caça - 26/10/2000 - Edicions 62
La veu del violí - 08/03/2000 - Edicions 62
El gos de terracota - 30/12/1999 - Edicions 62
El lladre de pastissets - 30/12/1999 - Edicions 62
L'olor de la nit - 30/12/1999 - Edicions 62
La presa de Macallè - 30/12/1999 - Edicions 62
Les ales de l'esfinx - 30/12/1999 - Edicions 62
No sabeu pas. - 30/12/1999 - Edicions 62
Un fil de fum - 30/12/1999 - Edicions 62