Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

La fortalesa de les nou torres

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Jordi Boixadós Bisbal
Nombre de pàgines: 400

Sinopsi de La fortalesa de les nou torres:

La història d'una família afganesa escrita en primera persona

Una brillant memòria de com ha estat crèixer en una família afganesa durant la guerra civil i en temps de talibans. No només ens parla dels horrors de la guerra, ens parla també d'una infància feliç mentre el protagonista, un nen de 8 anys, feia volar estels, jugava amb els seus cosins i compartía picnics amb la seva gran família sobre la gespa de bonics jardins. Un contrast entre les coses terribles que passen durant una guerra barrejats amb moments d'intensa alegria i bellesa. Un viatge per fugir on Qais descobrirà la bellesa oculta de teixir alfombres, el negoci del seu pare.

 

El teixit d'alfombres és l'obra de la seva vida i mentre construia la seva pròpia empresa va començar a escriure els seus records, en memòria de tots els que van patir la guerra.

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de La fortalesa de les nou torres

QAIS AKBAR OMAR gestiona el negoci de catifes de la seva família a Kabul i escriu llibres. El 2007 va ser professor visitant a la Universitat de Colorado. Va estudiar comerç i empresarials a la Universitat de Brandeis i actualment cursa un mestratge en escriptura creativa a la Universitat de Boston. És coautor, amb Stephen Landrigan, de Shakespeare in Kabul.

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Enllaços relacionats

Primers capítols

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/04/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1853-9 | Codi: 10039429 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Jordi Boixadós Bisbal

Totes les opinions de La fortalesa de les nou torres

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir