Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra
Editorial: Educaula62
Col·lecció: Educació 62
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de La veïna:

Una vertiginosa intriga detectivesca.

Leonard, un pacífic administratiu d’una oficina bancària, un bon dia es troba dos policies a la porta de casa per interrogar-lo sobre el misteriós suïcidi del propietari d’un magatzem del veïnat.

El cadàver en qüestió deixa un controvertit testament: una atractiva vídua enjogassada, una suma de diners més que considerable i un embolic tempestuós capaç de convertir un insípid funcionari que només vol pau i tranquil·litat en un apassionat heroi de trifulgues policíaques.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de La veïna

Isabel-Clara Simó (Alcoi, 1943 - Barcelona 2020), doctora en Filologia romànica, ha exercit l’ensenyament i el periodisme. Escriptora extremament versàtil, va entrar en el món de la literatura amb el recull de contes És quan miro que hi veig clar (Premi Víctor Català 1978). Les seves nombroses obres l’han feta mereixedora dels premis literaris més importants: el Premi de la Crítica del País Valencià 1986 per Ídols; el Premi Crítica Serra d’Or ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
La_veina.pdf
Descarregar 118,42 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirLa veïna

1

Isabel-Clara Simó és una de les autores més llegides en llengua catalana. La seva obra li ha valgut també el reconeixement de la crítica.

2

Col·lecció dirigida al públic d’educació secundària i batxillerat. Estudi preliminar, propostes de treball i textos complementaris a cura de Carles Cortés, escriptor i professor de literatura catalana contemporània a la Universitat d’Alacant.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/03/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-15954-52-1 | Codi: 10210719 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Educació 62 | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La veïna

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir