Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Les aventures dels Beta

| Il·lustradora: Alba Anglés

Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Lectors avançats
Nombre de pàgines: 160

Sinopsi de Les aventures dels Beta:

Submergeix-te en l'aventura més extraordinària dels Beta!

El primer llibre de la sèrie d'èxit d'SX3

Els Beta són un grup de nois i noies que viuen en un magatzem abandonat on passen tot de coses extraordinàries. Abans de viure-hi ells, però, al magatzem hi habitava la Magsys, una misteriosa geni de la programació que va crear un món virtual als anys vuitanta.

L’Efectivi és una intel·ligència artificial dolenta que gairebé s’apodera del món real. Ara, penedida de les seves malifetes, ella i l’avatar de la Magsys, la seva creadora, s’han quedat a viure a la nova versió del món digital per reconstruir-lo. Els Beta gaudeixen d'un merescut descans fins que reben un estrany missatge encriptat des del món virtual. Ha arribat l'hora de tornar-hi per esbrinar què passa.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Continguts extra

Fragment
Els_Beta.pdf
Descarregar 1,7 M
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirLes aventures dels Beta

1

Projecte Beta s’ha consolidat com un èxit entre els nens de 8 i 9 anys i és una de les sèries amb més audiència del canal SX3.

2

Amb el llançament del llibre es completen les diferents modalitats de projecte transmèdia: sèrie, grup musical, pòdcast, videojoc i llibre.

3

La trama del llibre es complementa amb la sèrie: una de les seves protagonistes, la Lola, vol ser escriptora i a la sèrie apareix diverses vegades escrivint un llibre sobre les aventures dels Beta, però no se’n concreta l’argument, per tant seria una història complementària.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/04/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-780-6 | Codi: 10340804 | Format: 14 x 20 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Lectors avançats | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Les aventures dels Beta

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir