Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Ràdio Free Camaco

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de Ràdio Free Camaco:

El retorn d’Edgar Cantero: una novel·la negra amb un toc fantàstic i molt d’humor que parla dels oprimits, els rebels i els brots verds entre l’asfalt.

Tres entrepreneurs visiten un xalet en una urbanització solitària per dir als ocupes que hi viuen que tenen fins a la posta de sol per marxar. A la posta de sol, els entrepreneurs són morts. Un d’ells, en braços del protagonista, que passava per allà i que ara és el principal sospitós del crim. Sense domicili ni més possessions que les que caben al seu Lancia Delta del 95, aquest pobre diable —però fèrtil en ginys— haurà d’esquivar policies i mafiosos travessant plana i muntanya per desentranyar un triple assassinat, una conspiració política i un misteri al cor del bosc, allà on es comença a esfilagarsar la realitat.

Ambientada en un rerepaís deprimit però no vençut, Ràdio Free Camaco és el retorn d’Edgar Cantero al català després de tres obres al mercat nord-americà: una novel·la negra amb un toc fantàstic i molt d’humor que parla dels oprimits, els rebels i els brots verds entre l’asfalt.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Ràdio Free Camaco

Edgar Cantero

De l’Edgar Cantero (Barcelona, 1981) deien que era una promesa de les lletres catalanes quan va debutar pels volts del 2007, i la gent que ho deia encara esperen. Des d’aleshores, això sí, ha estat guionista i dibuixant a la revista El Jueves, s’ha passat a l’anglès, s’ha traslladat als Estats Units, ha estat best-seller del New York Times i l’han traduït a cinc idiomes més. Ràdio Free Camaco és la seva tercera novel·la en català, i la sisena ...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 15/05/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19729-36-1 | Codi: 10345242 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Totes les opinions de Ràdio Free Camaco

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir