Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

La botiga vintage Astor Place

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Traductor: Rosa Maria Borràs Montané
Nombre de pàgines: 448

Sinopsi de La botiga vintage Astor Place:

«Una història captivadora sobre el destí, la lluita i la força de voluntat de dues dones separades per un segle. Passat i present brillen de manera inesperada en aquesta novel·la perspicaç, encantadora i totalment entretinguda.» Khaled Hosseini

La història de dues dones valentes i emprene­dores que, tot i estar separades per un segle, estan unides pel talent i lluiten per aconse­guir els seus somnis.

Nova York, 2007: quan l’Amanda, propietària de la botiga de roba vintage Astor Place, visita una vella dama de l’alta societat novaiorquesa per comprar-li uns vestits antics, no sap que un dels objectes li revelarà un passat ple de secrets.

Amagat enmig de les vores cosides a mà d’un maniguet de pell, l’Amanda descobreix un diari del 1907. Pertany a l’Olive Westcott, una jove rica que va viure a Nova York fa més de cent anys. En contra dels costums de l’època, l’Olive no volia casar-se i tenir fills, sinó que so­miava convertir-se en cap de compres d’uns grans magatzems. La mort sobtada del pare i la crisi financera de principis de segle, però, la van arrossegar fins a les portes de la pobresa. Envoltada de noies treballadores, va haver de lluitar per sobreviure i adaptar-se a un món completament diferent del que ella coneixia.  

A mesura que avança en la lectura del diari, l’Amanda descobreix que la seva vida i la de l’Olive tenen molt en comú i s’adona que amb quaranta anys ja és hora que ella també resolgui els dubtes pendents sobre la relació que manté, encari el futur i tiri endavant la botiga.   

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de La botiga vintage Astor Place

Stephanie Lehmann és llicenciada per la U.C. Berkeley i va cursar un màster d’anglès a la Univer­sitat de Nova York. Ha estat professora d’escriptura. Actualment viu a la ciutat de Nova York.

Llegir-ne més
Vídeos de La botiga vintage Astor Place

Coneix-ne més sobre La botiga vintage Astor Place

«Una novel·la hipnòtica, meravellosa i intel·ligent sobre dues dones unides en la seva recerca de la independència, el talent per als negocis i els reptes que es plantegen a les dones en totes les èpoques.»  Pamela Redmond    

 

Enllaços relacionats

Jocs
Primers capítols

Fitxa tècnica

Data de publicació: 20/03/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7221-0 | Codi: 10036725 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: 3 en blanc i negre: fotos d'època | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: El Balancí | Traductor: Rosa Maria Borràs Montané

Totes les opinions de La botiga vintage Astor Place

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir