Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

La bruixa de pedra

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de La bruixa de pedra:

PREMI NÈSTOR LUJÁN DE NOVEL·LA HISTÒRICA 2012

"Uns havien sentit dir que curava malalts, altres que en realitat era una bruixa que molestava els cristians, però tots coincidien a assenyalar que aquella dona tenia un do especial que no deixava ningú indiferent".Pere Freixenet aconsegueix accedir als arxius més reservats de la catedral de Girona, on troba la història de Guisla Recasens, la llegendària Bruixa de la Catedral, immortalitzada en una de les gàrgoles. Així demostrarà que la popular llegenda té una protagonista i coneixerem la seva història en una Girona on els enfrontaments entre cristians i jueus i la persecució de la Inquisició a les bruixes estava a l'ordre del dia.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de La bruixa de pedra

© Jordi Fañanàs

Miquel Fañanàs, periodista i escriptor, ha coŀlaborat en diversos mitjans de comunicació, ha publicat més d’una vintena de noveŀles i ha guanyat els premis literaris Just M. Casero de narració curta, Ciutat d’Olot de noveŀla, Vall d’Albaida de literatura eròtica, Ciutat de Badalona de narrativa juvenil i Nèstor Luján de noveŀla històrica amb l’obra La bruixa de pedra (Columna, 2012). També ha publicat a Columna El secret del cardenal (2005), E...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Premis

Premi Nèstor Luján Guanyador Edició 2012 Saber-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/10/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1595-8 | Codi: 383178 | Format: 16 x 24 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Clàssica

Blog

La bruixa de pedra, de Miquel Fañanàs

En Pere Freixenet és un reconegut historiador que aconsegueix accedir als arxius de la catedral de Girona.

En principi, el motiu de la seva recerca va encaminat a trobar documentació fidel a l’ existència d’un passadís secret que uniria l’església de Sant Daniel amb el Claustre de la catedral. El que passa és que remenant papers per aquí i per allà, troba la història de la Guisla Recasens, per alguns, una bruixa amb totes les de la llei, i per d’altres una bona dona capaç de curar malalties.

La Guisla fa de trementinaire, sap triar les herbes, collir-les quan toca i bullir-les al seu punt just per obtenir-ne el resultat desitjat. És una bona dona, incapaç de fer mal a ningú, ben al contrari, però té la mala fortuna que el seu destí es creuï amb el del tristament cel·lebre Nicolau Aymerich.

Amb aquesta Girona divida en dos bàndols -els cristians i els jueus del call-, amb una catedral a mig construir i amb un  inquisidor més cruel i malvat que la pesta que assola la ciutat, tenim tots els ingredients per gaudir d’una història fantàstica.

Totes les opinions de La bruixa de pedra

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir