Grup62

Qui som - labutxaca

labutxaca neix amb l'objectiu de millorar l'oferta de les edicions més econòmiques, tant pel que fa al contingut com al format, de les obres literàries que per la seva qualitat i el seu interès han tingut una bona acollida entre els nostres lectors. Fins ara, les col·leccions de butxaca en català han depès sempre dels principals segells catalans, sense autonomia ni coherència de catàleg.

Amb labutxaca volem posar a l'abast del lector tots els títols imprescindibles de la literatura clàssica i contemporània, catalana i universal, amb la cura i l'atenció al detall que la qualitat dels textos mereix. I ho volem fer amb la construcció pensada i coherent d'un catàleg sòlid, independent, variat, amb llibres per a tots els gustos i preus assequibles, amb bones traduccions, un disseny cuidat i paper de qualitat; en definitiva, llibres dignes d'emmirallar-se en les grans edicions franceses i anglosaxones.

labutxaca és un segell per a tothom, que ofereix molta varietat de títols a partir dels amplíssims i excel·lents catàlegs de les editorials catalanes que ara conformen el Grup62: Proa, Edicions 62, Columna, Mina, Pòrtic, Destino i Empúries, i que està oberta a la participació d’altres editorials fora del Grup 62. En aquests moments ja s’hi han sumat diverses editorials amb catàlegs imprescindibles per al lector català, i esperem que moltes altres també vulguin confiar-hi.

labutxaca vol arribar allà on l'edició catalana no ha arribat mai encara, vol ser una alternativa digna i competent a l'oferta que representen els llibres de butxaca en llengua castellana i, per sobre de tot, vol conquerir nous lectors gràcies a una oferta variada, uns preus competitius, molta presència a les llibreries catalanes i a nous punts de venda, una excel·lent presentació dels llibres i unes edicions acurades, llegidores i atractives. labutxaca vol trencar les barreres, limitacions i motlles de l'edició catalana.