Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Ciment armat

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de Ciment armat:

Una història que evoluciona fent cercles fins a acabar en un gran forat.
"Pot un dònut determinar el destí d'un ésser humà? Pot semblar ridícul, i Constantí Casanovas mai ho va sospitar, però jo sé que un pastisset tan vulgar va ser la primera fita de la seva ambició, la primera pedra de la seva història. Una història que evoluciona fent cercles fins a acabar en un gran forat".Constantí Casanovas, fill de la Barcelona benestant i fidel de l'Opus Dei, és un jove promotor que crea un petit imperi immobiliari al Pirineu. Quan esclata la bombolla i comença la crisi, fuig cames ajudeu-me a l'Àsia per provar fortuna. Les coses rutllen bé fins que un grup de creditors bancaris inicien una caça a l'home que porta Constantí a la presó. Ciment armat és el relat frenètic d'una època econòmica d'excessos i especulació en la qual només els més forts acaben sobrevivint.
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Ciment armat

Cristian Segura (Barcelona, 1978) és periodista. Durant setze anys ha escrit per a diaris i setmanaris de Barcelona i Madrid. Entre el 2003 i el 2010 va exercir la seva professió a Berlín i a Pequín. La seva primera novel·la, El cau del conill,  va ser guardonada amb el Premi Josep Pla 2011.

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 19/02/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1532-3 | Codi: 383207 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Totes les opinions de Ciment armat

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir