Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Laura on the moon

Víctor Borràs Gasch

Editorial: Fanbooks
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de Laura on the moon:

Una novel·la que ajudarà a entendre i acceptar els que no són com la majoria

La Laura és una noia especial. Li agrada dibuixar i és molt intel·ligent però li costa comunicar-se amb el món. A punt de complir els 18 anys, viu amb els seus pares i el seu germà gran i va a una escola d’educació especial. Un dia, per casualitat, la Míriam, una de les monitores, la sent cantar i es queda bocabadada. La Míriam sap tocar el piano, i poc a poc comença a acompanyar-la mentre la Laura canta. Entre totes dues neix un lligam especial, que fa que la Laura pugui superar les seves dificultats d’adaptació i acaben donant concerts amb públic, i els vídeo de Laura on the moon es fan virals a Youtube... Fins que un dia tot acaba d’una manera brusca. Novel·la explicada a quatre veus en primera persona (el pare, la mare, el germà i la Laura), en capítols alterns, cadascú explica la seva part de la història.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Continguts extra

Fragment
Laura_on_the_Moon.pdf
Descarregar 244,55 K

Per què llegirLaura on the moon

1

Víctor Borràs és actor, professor i director teatral. Director de la companyia Teatrenu, ha dirigit diverses obres infantils i per a adults. Recentment va estrenar el monòleg La veïna del tercer segona (Sala Atrium) amb gran èxit de crítica i públic. Aquesta és la seva primera novel·la.

2

Les històries amb un protagonista “especial” o dintre de l’espectre autista tenen acceptació entre el públic (Wonder, Wolfgang, El rastre brillant del cargol), així com el tema de la salut mental és un tema molt recurrent en els nostres dies.

3

Novel·la apta per als lectors generals i per al circuit escolar.

Enllaços relacionats

Instagram

Fitxa tècnica

Data de publicació: 17/05/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19150-62-2 | Codi: 10321965 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Ficció contemporània | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Laura on the moon

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir