Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El veler magenta

Premi de Novel·la Curta Just M. Casero 2016

Jaume Puig

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 144

Sinopsi de El veler magenta:

PREMI DE NOVEL·LA CURTA JUST  M. CASERO 2016

L’Abel és un filatèlic solitari que observa el món des d’una distància escèptica. Vidu i amb una filla instal·lada a Nova York, l’home no ambiciona res que es pugui comprar amb diners. Però el dia del seu seixantè aniversari, la vida li fa un tomb: l’atzar li posa al davant el segell més rar i valuós del món: el veler magenta. Una peça mítica, del 1856, impresa a la Guaiana britànica, de la qual només es coneix un exemplar i que al llarg dels anys ha anat canviant de mans, sovint de manera rocambolesca i anònima. La història del segell atraparà el lector tant com a l’Abel.

 «El veler magenta fou adquirit, a la subhasta que es va fer a París, pel milionari nord -americà Arthur Hind i va viatjar als Estats Units. Quan Hind va morir, la vídua es va vendre tota la col·lecció de segells, llevat d’un: el veler magenta. El va conservar fins al 1940, any en què se’n va desprendre i el va vendre a un personatge misteriós que només era conegut com a Mr. Atlanticus».

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Continguts extra

Fragment
EL_VELER_MAGENTA.pdf
Descarregar 434,93 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 25/01/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16367-89-4 | Codi: 10174620 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Totes les opinions de El veler magenta

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir