Grup62
Temps d'una espera
Format únic
Veure opcions de compra
4.99 €

Temps d'una espera

Sinopsi de Temps d'una espera:

-

Temps d’una espera és el diari que Carme Riera va decidir escriure quan va saber, per segon cop a la seva vida, que estava embarassada. Com diu ella mateixa, “sembla que són les situacions extraordinàries les que tot sovint ens aboquen a escriure diaris. Un viatge, el patiment d’una malaltia o d’una guerra n’han generat diversos. Per això me pareix estrany que l’embaràs no hagi servit d’excusa per escriure’n alguns”.

            Ara podem conèixer els pensaments, les sensacions, els sentiments que, dia rere dia, es desprenen d’una dona que espera un infant. I és a partir d’aquest fil conductor que assistim, no sols al testimoni íntim d’una mare, sinó també a una reflexió global sobre la condició femenina relacionada amb la maternitat al llarg de la història.

            Es tracta, sens dubte, d’una aportació poc habitual, lluny de tòpics ensucrats i de tecnicismes mèdics: se’ns transmet una vivència en totes les seves dimensions, des de la més personal a la social, amb la sensibilitat d’una gran escriptora.

Format únic
Veure opcions de compra
4.99 €

Sobre la autora de Temps d'una espera

© Jordi Folk

Sobre la autora de Temps d'una espera

Carme Riera, catedràtica de la Universitat Autònoma de Barcelona, és una de les autores més estimades per la crítica i els lectors catalans. Es va donar a conèixer el 1975 amb Te deix, amor, la mar com a penyora. Entre les seves novel·les, destaquen Dins el darrer blau (1994, premis Josep Pla, Nacional de Narrativa, Crexells, Lletra d’Or i premi Vittorini a la millor novel·la estrangera publicada a Itàlia l’any 2000), Cap al cel obert (2000, P...

Llegir-ne més

Altres llibres de Carme Riera

Altres llibres de Novel·la literària

Fitxa tècnica

Data de publicació: | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7394-1 | Codi: 10117992 | Presentació: Epub 2 | Col·lecció: El Balancí

Totes les opinions de Temps d'una espera

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir