Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

L'Ombra del Vent

Col·lecció: Ramon Llull
Traductor: Josep Pelfort
Nombre de pàgines: 496

Sinopsi de L'Ombra del Vent:

Encara recordo aquella alba en què el pare em va dur per primera vegada a visitar el Cementiri dels Llibres Oblidats.

Una matinada del 1945, un noi és acompanyat pel seu pare a un indret misteriós, amagat al cor de Ciutat Vella: el Cementiri dels Llibres Oblidats. Daniel Sempere hi troba un llibre maleït que canvia el rumb de la seva vida i l’arrossega a un laberint d’intrigues i secrets enterrats a l’ànima fosca de la ciutat. L’Ombra del Vent és un misteri literari ambientat a la Barcelona de la primera meitat del segle XX, des de les últimes esplendors del Modernisme fins a les tenebres de la postguerra.

Conjuminant les tècniques del relat d’intriga i suspens, la novel·la històrica i la comèdia de costums, L’Ombra del Vent és sobretot una tràgica història d’amor l’eco de la qual es projecta a través del temps. Amb una gran força narrativa, l’autor entrellaça trames i enigmes com si fossin nines russes en un inoblidable relat sobre els secrets del cor i l’encís dels llibres que manté la intriga fins a la darrera pàgina.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de L'Ombra del Vent

Carlos Ruiz Zafón© David Ramos

Carlos Ruiz Zafón (Barcelona, 1964 - Los Angeles, 2020) és un dels autors més reconeguts de la literatura internacional dels nostres dies i l’escriptor espanyol més llegit a tot el món després de Cervantes. Les seves obres han estat traduïdes a més de cinquanta idiomes. El 1993 es dona a conèixer amb El Príncep de la Boira, que forma, amb El Palau de la Mitjanit i Les Llums de Setembre, la Trilogia de la Boira. El 1998 arriba Marina. El 2001 p...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/05/2006 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9708-104-7 | Codi: 10022611 | Format: 15 x 22,9 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Ramon Llull | Traductor: Josep Pelfort

Blog

L'ombra del vent

L’Adrià ens ha fet la ressenya de L’ombra del vent, de Carlos Ruiz Zafón. Com que d’aquí molt poquet podreu trobar en català la tercera part de la saga del Cementiri dels Llibres Oblidats d’en Zafón, comencem pel començament. Va bé?

Segur que tots els amants dels llibres algun cop a la seva vida han viscut o viuran el tancament d’una llibreria –més ara amb la famosa crisis- i pensaran: com m’hagués agradat haver-hi pogut comprar una última novel·la o manuscrit… I sents llàstima.

Doncs en la Barcelona de la postguerra, un noi anomenat Daniel està a punt de descobrir un secret zelosament guardat amb el pas dels segles i que potser avui continua viu. Un secret pel qual molts matarien per poder ser en el seu lloc i/o poder-se’n assabentar. Jo inclòs. Li descobreixen una biblioteca. Una biblioteca enorme excavada sota la nostra Barcelona. Però aquesta biblioteca és més exactament un cementiri: el Cementiri dels Llibres Oblidats. Perquè quan la llibreria anomenada anteriorment, per exemple, tanca les portes al món, els guardians de la biblioteca s’asseguren que el llibre que hauries volgut llegir s’uneixi a les files del Cementiri esperant, potser durant segles, un nou amo, un nou company.

En Daniel, com és costum entre tots els nous coneixedors del Cementiri, adopta un llibre, un llibre anomenat “L’Ombra del Vent” d’un tal Julià Carax.

El Daniel entra en una investigació de l’autor del llibre; però aquesta partida no la jugarà sol: un inspector que ha anat canviant de bàndol durant la guerra, un misteriós personatge que es dedica a cremar les obres de Carax, un arrogant llibreter amic de la família i molts altres estrambòtics però perfectament creïbles personatges ajudaran o impediran que en Daniel descobreixi el secret que guarda aquesta obra.

És un llibre apassionant que captiva, que tots els amants de la lectura de llibres situats en la postguerra i bibliòmans agrairan.

Totes les opinions de L'Ombra del Vent

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir
Darrers comentaris
43enrica20200628154110
- 28/06/2020

Es l'únic llibre que he llegit d' ell i m'agrada molt